Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola es queda sense equip femení

Bona part de l’equip passa a integrar el nou equip femení del Castellví de la Marca

dimecres 31 desembre 1969

  Si no es redrecen les coses a darrera hora, fet que a aquestes alçades resulta molt improbable, el Base Olèrdola no inscriurà equip femení per a la propera temporada. Així ho confirmen diverses fonts consultades, que han assenyalat que el gruix del grup que jugava al Base Olèrdola fins la passada temporada ha passat a integrar el nou equip femení que s’ha format a Castellví de la Marca. Les facilitats i el suport econòmic trobat en el nou club explicarien aquest canvi.

El Base Olèrdola ha indicat que “no volem que marxi ningú”. L’equip femení demanava més ajuda per a que les jugadores no haguessin de contribuir amb aportacions econòmiques al manteniment de l’equip. Però el club no podia assumir l’increment que això hagués suposat, per bé que sí que estava disposat a recolzar qualsevol iniciativa per a cercar finançament. Des del club també lamenten que l’amateur femení “no rebés el suport econòmic que obtenen de l’Ajuntament els equips amateurs masculins del municipi”, segons assenyala el secretari de la Junta del Base Olèrdola, Toni Ortega.

A Castellví de la Marca no tenen equip masculí aquesta temporada i les jugadores no hauran de fer cap aportació econòmica per jugar.

L’absència de l’equip sènior femení interromp una trajectòria de pràctica esportiva femenina de gairebé 10 anys. I és que, segons es recull en la web del Base Olèrdola, el primer equip femení del Base Olèrdola va sorgir a l’any 2010. Un dels seus principals èxits es va produir fa tres temporades, quan l’equip d’Olèrdola va militar a 1a Catalana.

 

Document Actions