Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola femení ha pujat a 1a Catalana

L’ascens es confirma després de les renúncies d'altres clubs

divendres 22 juliol 2016

La Federació Catalana de Futbol ha confirmat que el Base Olèrdola femení  ha pujat de categoria i jugarà la temporada vinent a 1a Divisió Catalana.

L’equip tanca així  una etapa de 2 temporades a 2a Catalana, després d’haver completat un excel.lent campionat que li va suposar la segona posició a la taula classificatòria. Haver estat el 5è millor segon classificat dels grups de 2a i les renúncies d’equips han comportat que el Base Olèrdola femení accedeixi a la 1a Divisió.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Olèrdola ha felicitat a les jugadores i al club. Pere Sadurní, regidor d’esports, valorava que “és molt bona notícia per l' esport municipal, que potencia el futbol femení, i animarà a jugadores que comencen a practicar el futbol".

El Base Olèrdola serà a 1ª Catalana l’únic equip de l’Alt Penedès i es trobarà amb equips com el Santboià, el Vilanova o les barcelonines de l’històric Martinenc.

Per altra banda, la setmana passada es va confirmar que durant el mes de setembre es disputarà al camp municipal Els Pins de Moja el torneig femení de futbol que organitza Esports Penedés.

Document Actions