Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola infantil juga aquest diumenge al migdia contra un equip dels Estats Units

A partir de les 12:00, l’infantil A s’enfrontarà al Superclubs de Kansas al camp dels Pins

divendres 15 març 2019

Aquest diumenge hi ha futbol internacional al municipi. L’infantil A del Base Olèrdola s’enfrontarà al camp dels Pins de Moja contra un equip dels Estatus Units, el Superclubs de Kansas. El coordinador del Base Olèrdola, Jaume Segura, explica que aquest equip està fent una estada aquests dies a Catalunya i aprofita per a visitar instal·lacions i jugar partits com el que es programa diumenge a Olèrdola.(àudio)

El partit de diumenge dona continuïtat als partits internacionals que ja ha celebrat el Base Olèrdola en les darreres temporades. Fa tres anys jugaven contra un equip de New Jersey i la temporada passada rebien la visita d’un club anglès. Aquest partits es concerten gràcies a l’àmplia agenda de contactes que té el coordinador del Base Olèrdola.(àudio)

Un compromís com el de diumenge és ben especial pels jugadors del Base Olèrdola. Jaume Segura indica que pels nois és una experiència motivadora i permet alhora contrastar el seu nivell amb el futbol que fan als Estats Units.(àudio)

El Base Olèrdola fa una crida a assistir al partir i seguir aquest excepcional enfrontament amistós de caràcter internacional.

Escolta l'entrevista a Jaume Segura, realitzada pel programa "Canal Esportiu" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions