Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola organitza el 8è Campus d’estiu

Es farà per les tardes durant tres setmanes, del 25 de juny a l’11 de juliol

dimarts 10 juny 2014

Per vuitè any consecutiu, el Base Olèrdola organitza durant l’estiu un campus de futbol. S’ha programat a les instal·lacions de la zona esportiva municipal Els Pins de Moja, en horari de dos quarts de 5 a les 7 de la tarda, des del 25 de juny a l’11 de juliol.

Per participar durant la primera setmana, de dimecres 25 a divendres 27 de juny, el preu d’inscripció és de 25 euros. Les altres dues setmanes tenen un preu de 35 euros cadascuna. Si es participa les tres setmanes l’import a satisfer és de 70 euros, mentre que si es participa en la primera i segona, el preu és de 45 euros.

Joan Rivas, un dels coordinadors del Campus, ens explicava que el Campus és una manera de donar a conèixer el club a infants que juguen federats en altres equips o bé entre infants que practiquen altres esports. (àudio)

El campus s’adreça a infants de les categories de mainada, pre-benjamí, benjamí i aleví. Aquest any una de les novetats és que incorpora sessions específiques d’entrenament per a porters. (àudio)

Tenint com a referència el Campus fet durant la Setmana Santa, la previsió és la de poder comptar amb una quarantena d’inscrits. (àudio)

Durant el campus es faran exercicis de tècnica i tàctica, jocs col·lectius, formació del jugador i comportament, i regles de joc. Els propòsits són els de gaudir dels beneficis de l’esport, millorar la tècnica i coordinació, introduir hàbits aplicats al futbol, així com introduir i aplicar diferents moviments tàctics en el joc.

Als participants en el campus se’ls lliurarà una samarreta i una fotografia de record. Per participar en el campus cal portar botes i roba de futbol, tovallola i sabatilles de bany. És requisit lliurar còpia de la targeta sanitària i autorització del tutor. Per inscripcions i informació cal adreçar-se al telèfon 686 532 858 o bé dirigir-se al local social del club, al camp de futbol de Moja.

Escolta l'entrevista a Joan Rivas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions