Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola organitza per Setmana Santa un Campus de futbol

Es farà pels matins del 14 al 17 d’abril, a la zona esportiva municipal “Els Pins” de Moja

dijous 03 abril 2014

El Base Olèrdola organitza per Setmana Santa un campus de futbol. L’activitat es realitzarà a la zona esportiva municipal “Els Pins” de Moja, en horari de 10 del matí a la una del migdia, des del dilluns 14 d’abril al dijous dia 17. El campus està adreçat als infants de les categories mainada(nascuts el 2008/2009), prebenjamí(2006/2007), benjamí(2004/2005) i aleví(2002/2003). Les inscripcions tenen un preu de 20 euros i ja es poden formalitzar, tot i que restaran obertes fins el mateix dia d’inici del campus. Joan Rivas, un dels coordinadors del Campus, destacava que les activitats del Campus seran molt variades.(àudio)

El campus té un caràcter lúdic i no és necessari ser del Base Olèrdola o haver jugat en un equip federat de futbol.(àudio)

L’organització no s’ha fixat cap expectativa concreta d’assistència, però tenint en compte que el preu d’inscripció és molt atractiu, esperen que seran forces els infants que acabin participant.(àudio)

Els inscrits caldrà que portin botes de futbol, roda adequada per a la pràctica esportiva, muda de recanvi en el cas que es vulguin dutxar i una peça de fruita, atès que cal venir esmorzats de casa. Per a més informció es pot trucar al telèfon 686 53 28 58 o bé contactar amb el Base Olèrdola a través del correu electrònic cebaseolerdola@gmail.com

Escolta l'entrevista a Joan Rivas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions