Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola rebaixarà les quotes de la propera temporada

El club ha activat un nou portal web i ha obert el període d’inscripcions per a la temporada 2020-21

dimarts 12 maig 2020

 

En aquests moments d’incertesa, el Club d’Esports Base Olèrdola ha volgut transmetre un clar missatge de confiança en el futur i de compromís amb les famílies que integren l’entitat. Han decidit aplicar un descompte en les quotes de la propera temporada. En una entrevista a l’emissora municipal, Canal 20-Ràdio Olèrdola, el tresorer del club, Alejandro Sánchez, avançava que la rebaixa en la quota anual se situarà entre el 15 i el 17% .(àudio)

En un comunicat fet arribar a les famílies i publicat al nou portal web del club www.baseolerdola.com, s’assenyala que el descompte s’aplicarà a “tots/es els integrants que formin part del CE Base Olèrdola aquest any que estiguin al corrent de pagament d'aquesta temporada”. La Junta exposa que “aquesta mesura s'aplicarà la pròxima temporada, ja que no entrava en els actuals Pressupostos i és un esforç que creiem viable poder fer-ho a partir de la següent, amb l'objectiu de poder col·laborar amb les famílies que confien en la nostra entitat”. 
 
El club ja ha obert el període d’inscripcions per a la propera temporada. Els interessats, poden posar-se en contacte amb el club a través de la seva web o bé per mitjà del telèfon 646 60 07 71.

Després del tancament de les competicions decretat per la Federació Catalana de Futbol, ara la Junta del club està planificant la propera temporada. Ha adreçat informes personalitzats de cada jugador i l’equip tècnic ja treballa per afrontar en les millors condicions la represa de l’activitat. El club espera que es confirmi l’ascens de l’Infantil “A”, líder destacat del seu grup, en aplicació del criteri de “no castigar, però sí premiar l’esforç dels equips que estan a la part alta de la classificació” (àudio)

Un altre dels objectius de treball és el de poder disposar d’un equip de categoria juvenil. El treball per assolir-ho estava avançat, però l’estat d’alarma ho ha deixat en suspens.(àudio)

Altres projectes que l’entitat espera activar properament és “L’escoleta”, un espai formatiu per a infants de 4 a 8 anys d’edat.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

 

Document Actions