Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola tanca temporada satisfet pels resultats esportius i socials aconseguits

El Cadet “A” i l’Infantil “A” han assolit l’ascens a Primera i el club forma a prop de 280 infants i joves

dilluns 12 juny 2017

En una entrevista al programa Canal Esportiu, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, el president del Base Olèrdola, Josep Maria Sánchez, ha ofert una valoració satisfactòria dels resultats esportius i socials assolits en aquesta temporada 2016-17. Dues de les notes més positives han estat els ascensos de l’equip Cadet “A” i de l’Infantil “A”, la qual cosa fa que ara el Base Olèrdola compti amb equips de 1a Divisió en totes les categories, llevat de la de Juvenil. Sánchez apuntava que aquest és un propòsit que s’acabarà assolint si se segueix treballant.(àudio)CampionsInfantilOK.jpg

Sánchez ha recordat que el Base Olèrdola forma a 280 infants i joves, sent una entitat que ja acumula 20 anys de trajectòria. Pel president del Base Olèrdola, el futbol formatiu d’Olèrdola l’hauria d’aglutinar una entitat i valorava que “no és normal” que es creïn noves escoles.(àudio)

El Base Olèrdola, per nombre d’inscrits, és la segona escola de futbol de la comarca, només superada per la Fundació Atlètic Vilafranca. Les categories que disputen són molt similars i per Sánchez, arribar fins aquí i mantenir-se és fruit d’un treball que mereixeria un major reconeixement.(àudio)

Aquesta temporada també serà recordada al Base Olèrdola perquè ha estat un dels 72 equips participants en el programa +Kesport,  impulsat per la Secretaria General de l'Esport i la Federació Catalana de Futbol per formar en valors i comportaments a jugadors i jugadores de futbol d'entre 6 i 12 anys. Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, reconeixia la feina del club en una visita a Olèrdola feta el passat dissabte 3 de juny.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Sánchez, realitzada pel programa Canal Esportiu de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions