Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bibliobús “El Castellot” estarà aquest dijous a Sant Pere Molanta

S’instal·larà davant de l’escola Rossend Montané, de 15.30 a 17.30 h

dimarts 26 gener 2021

 

El bibliobús el Castellot torna a Sant Pere Molanta. S’instal·larà aquest dijous davant de l’escola Rossend Montané, de15.30 a 17.30h.

Seguint les mesures recomanades, el bibliobús manté els serveis de  préstec i la devolució de documents, el préstec interbibliotecari, la informació bibliogràfica i la informació general.Recordem que les activitats culturals o de lleure estan suspeses temporalment, a excepció de les que es realitzin per a grups de convivència als centres escolars. Si les condicions meteorològiques ho requereixen, el servei es prestarà a l’interior del vehicle, i es permetrà l’accés simultani d’un usuari o unitat familiar, prèvia neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic que es posarà a la seva disposició, i respectant l’ús obligatori de la mascareta i la distància de seguretat.

Des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona s’informa dels horaris a través dels diferents canals virtuals, pàgina web (https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos) i xarxes socials.

El bibliobús continua promovent la petició prèvia de documents a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon, per tal que els usuaris puguin fer la petició prèvia dels documents desitjats. A més, el personal continuarà la tasca d’assessorament i prescripció, així com la promoció de tots els serveis virtuals que ofereix la Xarxa de Biblioteques.

Document Actions