Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bibliobús “El Castellot” estarà dijous a Sant Pere Molanta

A Moja hi serà el dijous 17 de desembre

divendres 27 novembre 2020

El reajustament d’horaris aplicat al servei del Bibliobús “El Castellot” durant el mes de novembre,  es manté durant el mes de desembre. La reestructuració del servei implica que el bibliobús limiti els seus desplaçaments i visiti un únic municipi al dia. En el cas d’Olèrdola, estarà a Sant Pere Molanta la setmana que ve, dijous 3 de desembre, en horari de 15.30 a 17.30h. Mentre que a Moja, hi serà el dijous 17 de desembre, també de 15.30 a 17.30h

Seguint les mesures recomanades, el bibliobús manté els serveis de  préstec i la devolució de documents, el préstec interbibliotecari, la informació bibliogràfica i la informació general. Es suspenen temporalment les activitats culturals o de lleure, a excepció de les que es realitzin per a grups de convivència als centres escolars. Si les condicions meteorològiques ho requereixen, el servei es prestarà a l’interior del vehicle, i es permetrà l’accés simultani d’un usuari o unitat familiar, prèvia neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic que es posarà a la seva disposició, i respectant l’ús obligatori de la mascareta i la distància de seguretat.

Des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona s’informarà dels nous horaris a través dels diferents canals virtuals, pàgina web (https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos) i xarxes socials.

El bibliobús continua promovent la petició prèvia de documents a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon, per tal que els usuaris puguin fer la petició prèvia dels documents desitjats. A més, el personal continuarà la tasca d’assessorament i prescripció, així com la promoció de tots els serveis virtuals que ofereix la Xarxa de Biblioteques.

Document Actions