Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bibliobús torna aquest mes de setembre a Olèrdola

Els dijous 10 i 24. A Sant Pere Molanta, en horari de 15:30 a 17:00h; i a Moja de 17:30 a 18:30h

dimecres 09 setembre 2020

 

Després de l’aturada del mes d’agost, el Bibliobús el Castellot de la Diputació de Barcelona torna al municipi.  Els horaris i les rutes es van reajustar temporalment d’acord al procés de represa, durant el mes de juny després de l’estat d’alarma decretat per combatre la COVID-19. L’horari d’atenció al públic del bibliobús s’ha reduït, tot i que s’ha intentat respectar el dia de la setmana i freqüència de pas. 

 A Sant Pere Molanta, el bibliobús estarà aquest mes de setembre els dijous 10 i 24  en horari de 15.30 a 17.00h. S'instal·la davant de l'escola Rossend Montané.

A Moja, el bibliobús arribarà també els dies 10 i 24 de setembre, en aquest cas en horari de 17.30 a 18.30h. S'ubica davant de l'escola Circell de Moja.

Per fer ús del bibliobús, cal tenir presents les següents mesures :

  • Els usuaris podran agafar documents en préstec i retornar aquells que tinguin
  • No es podran utilitzar els ordinadors ni accedir a la col·lecció
  • S’aconsella que els usuaris demanin prèviament els documents per mitjà del formulari Connecta, així es tindran preparats quan hi vagin
  • Els documents que s'agafin en préstec han de ser del fons del bibliobús, es recomana que abans es consulti el catàleg Aladí. També es poden agafar en préstec llibres, pel·lícules, diaris i revistes de la plataforma de préstec digital eBiblio Catalunya
  • Per a la seguretat de tots, és obligatori que els usuaris vinguin amb mascareta.

Document Actions