Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bibliobús visita aquest dijous Moja

Es recupera l’horari de 15:30 a 17:30h, que permet utilitzar el bibliobús a continuació de l’horari escolar

dimarts 17 novembre 2020

 

En aplicació de les mesures aprovades en matèria de salut pública per a la contenció de la COVID-19 s’han reestructurat de nou els horaris de servei del bibliobús El Castellot per tal que aquest visiti un únic municipi al dia.

Això obliga a reajustar els horaris que s'havien aplicat a partir de la represa del servei i a disminuir la freqüència de pas en totes les rutes. Aquesta mesura s’aplicarà provisionalment durant el mes novembre, amb el propòsit de reduir la mobilitat seguint les indicacions sanitàries.

En el cas d’Olèrdola, l’aplicació d’aquesta mesura suposa que el bibliobús aquest mes de novembre anirà una única vegada, i no cada 15 dies, tant a Moja com a Sant Pere Molanta. A Sant Pere Molanta, el desplaçament del Bibliobús ja es va fer el passat dijous 5 de novembre. Mentre que a Moja, aquest mes de novembre el Bibliobús s’instal·larà a la parada de l’escola Circell aquest dijous 19 de novembre, de 15:30 a 17:30h. En el cas de Moja es recupera un horari que permeti que les famílies puguin utilitzar el bibliobús a continuació de l’horari escolar.

Seguint les mesures recomanades, el bibliobús manté els serveis de  préstec i la devolució de documents, el préstec interbibliotecari, la informació bibliogràfica i la informació general. Es suspenen temporalment les activitats culturals o de lleure, a excepció de les que es realitzin per a grups de convivència als centres escolars. Si les condicions meteorològiques ho requereixen, el servei es prestarà a l’interior del vehicle, i es permetrà l’accés simultani d’un usuari o unitat familiar, prèvia neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic que es posarà a la seva disposició, i respectant l’ús obligatori de la mascareta i la distància de seguretat.

Des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona s’informarà dels nous horaris a través dels diferents canals virtuals, pàgina web (https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos) i xarxes socials.

El bibliobús continua promovent la petició prèvia de documents a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon, per tal que els usuaris puguin fer la petició prèvia dels documents desitjats. A més, el personal continuarà la tasca d’assessorament i prescripció, així com la promoció de tots els serveis virtuals que ofereix la Xarxa de Biblioteques.

Document Actions