Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Bingo dels Diables de Moja supera les expectatives en la seva 10a edició

A partir de les 6 de la tarda i fins acabar, el Local Nou va comptar diumenge en tot moment amb més de 150 persones

divendres 13 desembre 2019

 

Diumenge es va celebrar al Local de Moja la 10a edició del Bingo dels Diables de Moja. L’acte reunia a un públic nombrós i divers, motivat per la possibilitat de compartir una jornada lúdica i optar a guanyar gran quantitat de productes i serveis provinents de les col·laboracions de comerços locals.

L’acte va començar a les 18.00 hores i minuts abans ja hi havia gent esperant per jugar. En poc temps es va omplir el Local, que no es va buidar fins a acabar. A pesar de la incertesa inicial, es van superar les expectatives, havent-hi en tot moment entre 150 i 170 persones, les quals van estar gaudint tant del joc com de l’animació que oferien els diables.

Els membres dels diables de Moja van aconseguir recopilar productes i serveis de més de 70 col·laboradors, amb els que es van poder realitzar 9 bingos més el Súper Bingo final al llarg de tota la tarda.

Joan Rivas va ser l’agraciat en endur-se el Súper Bingo dels Diables de Moja 2019. Aquest últim bingo és sempre el més esperat de tots, i a l’estar carregat de gran quantitat de productes i serveis és un bon regal de cara a les festes nadalenques. Cal destacar l’espatlla de pernil, vins i caves entre altres productes i serveis que el formaven gràcies als col·laboradors.

 L’encarregat de dissenyar el cartell del Bingo va ser Marc Domenec, realitzant una il·lustració diabòlica per commemorar els 10 anys que porten els Diables de Moja organitzant aquest esdeveniment.

 

Document Actions