Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Bingo Popular dels Diables de Moja compta amb la col·laboració de 73 empreses i establiments

El Bingo s’ha programat aquest dissabte al Local Nou de Moja a partir de les 5 de la tarda
Imatge del bingo de l'any passat
Imatge del bingo de l'any passat

dijous 09 maig 2013

Abans de celebrar-se, el 5è Bingo Popular dels Diables de Moja ha obtingut el seu primer gran èxit. Fins a 73 empreses i establiments col·laboradors han aportat algun dels seus productes o serveis per a poder ser regalats durant el bingo. Gràcies a aquestes donacions els veïns que es desplacin aquest dissabte a la tarda al Local Nou de Moja, a partir de les 5, tindran la possibilitat de rebre una gran varietat d’obsequis, com ens destaca Txus Búrdalo, cap de colla dels Diables de Moja. Búrdalo indicava que bona part de les empreses col·laboradores són d’Olèrdola, però també d’altres llocs de la comarca.(àudio)

Búrdalo anuncia que hi ha més serveis que objectes, incloent sopars a restaurants o serveis de perruqueria.(àudio)

Els diables preveuen que el Bingo s’allargui fins a les 10 de la nit, amb un descans de mitja hora. El preu del cartró la colla l’ha mantingut a un euro per afavorir que es pugui gaudir, per un import mòdic, d’una bona tarda lúdica.(àudio)

Els diables confien que arribaran a recaptar més de 1.000 euros. Els diners es destinaran a comprar material pirotècnic de la colla per a la propera Festa Major.

 

Escolta l'entrevista a Txus Búrdalo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions