Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Bisbat valora que la compra del camp de futbol de Sant Pere per part de l’Ajuntament serà beneficiós pel municipi

Tot i considerar que l’oferta de compra “està per sota del preu de mercat” accepten perquè “serà un benefici per a la ciutadania i les entitats del municipi”

dimecres 29 maig 2019

 

Després de que l’actual govern municipal donés a conèixer que s’havia arribat a un acord per a l’adquisició dels terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta i el seu entorn, divendres es difonia en un comunicat el pronunciament del mateix Bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

En una nota de premsa, el Bisbat recorda que els terrenys són de la parròquia. El Consell Diocesà d’Economia i el Col·legi de Consultors de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, a petició de la Parròquia de Sant Pere, tot i entendre que l’oferta traslladada per l’Ajuntament d’Olèrdola “està per sota del preu de mercat”, han acceptat la proposta de compra dels tres immobles (camp de futbol, vinya i accessos, per un import total de 126.000 €), per entendre que es tracta “d’un servei en favor de la ciutadania d’Olèrdola i de les entitats del municipi”.
Divendres el Bisbat assenyalava en la nota que  la Parròquia de Sant Pere Molanta ha traslladat a l’Ajuntament d’Olèrdola la sol·licitud per iniciar els tràmits oportuns i fer efectiva l’operació de compra-venda. La contraprestació, segons indica el Bisbat, es dedicarà a “l’arranjament de les infraestructures parroquials en bé de la comunitat”.

Document Actions