Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bon ritme d’inscripcions fa preveure que la Marxa BTT de Moja superarà els 400 participants

El club BTT “El bressol” fa una crida perquè els veïns que ho desitgin col·laborin aquest diumenge en l’organització
Sortida de la prova, l'any passat
Sortida de la prova, l'any passat

dijous 27 març 2014

Si el ritme d’inscripcions es manté, tot apunta que la 12a edició de la Marxa BTT de Moja superarà els 400 participants aquest diumenge. Així ho preveuen des de l’entitat organitzadora, el Club btt “El bressol”, que confirmava que aquest dimecres a la tarda ja es superaven les 200 inscripcions formalitzades. Manel Suero, de la Junta del club, recordava que és en els darrers dies quan les inscripcions es van concretant, per això anuncia que molt probablement es superaran els 400 participants, per bé que en alguns casos els corredors esperen per a decidir-se en funció de les previsions meteorològiques pel cap de setmana.(àudio)

Aquests dies molts veïns d’Olèrdola han pogut comprovar com preparen la prova equips que participaran en la Marxa. El fet de ser la segona prova puntuable de la “Xallenge” Penedès de Btt i l’augment d’equips de la comarca en aquest esport, fa que els atractius per a fer-se amb el títol a la Marxa de Moja vagin cada any en augment.

El recorregut manté els trets que ha donat a la Marxa un lloc rellevant en el calendari de proves de Btt a la comarca. Són 30 quilòmetres que transcorren per paratges el parc d’El Foix i del Parc Natural d’Olèrdola. Per tal d’afavorir les inscripcions anticipades, el preu d’inscripció serà de 12 euros pels federats i de 14 pels no federats en cas de formalitzar la participació abans del dia de la prova. El mateix dia de la marxa aquest import s’incrementa en 3 euros més. Per fer més àgil la tasca dels organitzadors, aquells participants que ho desitgin poden recollir el seu dorsal el dissabte a la tarda a l’escola de Moja, en horari de 5 a 8.

L’organització va preparar un sopar de col·laboradors dissabte. La crida no va tenir la resposta esperada i des del Club BTT es reitera la convocatòria pública perquè els veïns que ho desitgin donin suport a l’organització durant la prova. Per a fer-ho, caldrà que s’estigui a les 8 del matí davant de l’escola Circell aquest diumenge, una hora abans de l’inici de la prova.(àudio)

Aquests moments previs a la celebració de la prova es viuen al club amb la lògica tensió però amb la serenitat que dóna l’experiència. Suero subratlla que un dels al·licients per organitzar esdeveniments d’aquest tipus és el d’oferir una activitat al poble.(àudio)

Per ampliar informació o inscripcions, les persones interessades poden consultar la web bttelbressol.com

Document Actions