Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El butlletí municipal “Olèrdola Informació” fa 25 anys

L’edició d’aquest novembre inclou continguts especials commemoratius, amb entrevistes als exalcaldes Josep Mir i Josep Tort i a l’actual alcalde, Lucas Ramírez. Accedint a la web municipal ja es poden consultar digitalitzats tots els 241 números publicats
Fragment de la portada d'aquest mes de novembre
Fragment de la portada d'aquest mes de novembre

dimarts 24 novembre 2020

 

El butlletí municipal “Olèrdola informació” fa aquest mes de novembre 25 anys. Qui s’apropi a aquesta trajectòria amb perspectiva, comprovarà que aquesta publicació mensual editada per l’Ajuntament d’Olèrdola és tot un plural recull de l’activitat de l’administració municipal, però també del batec de la ciutadania. I és que l’”Olèrdola Informació” ha mantingut intacte des del novembre de 1995 “la voluntat de ser un instrument al servei del teixit associatiu del municipi, sense perdre la seva funció de mitjà de comunicació que apropa informacions i serveis de l’Ajuntament”. Els canvis en el consistori, les modificacions de disseny o les puntuals variacions en periodicitat, “no han alterat aquest fet distintiu de combinar institució i carrer”, tal i com s’assenyala en l’article que repassa la trajectòria del butlletí, inclòs en l’”Olèrdola Informació” d’aquest novembre de 2020 que ara es comença a distribuir per totes les llars d’Olèrdola.

Butlletí especial i accés a tots els números

A més d’aquest article que resumeix l’evolució del butlletí des dels seus inicis, per commemorar els 25 anys de la publicació el butlletí d’aquest mes de novembre incorpora com a continguts especials entrevistes als exalcaldes Josep Mir i Josep Tort, i a l’actual alcalde, Lucas Ramírez.

Repassar les pàgines dels butlletins és acostar-se a la història d’Olèrdola d’aquests darrers 25 anys. Amb l’ànim de facilitar el coneixement d’aquest testimoni de la història recent del municipi, coincidint amb la commemoració d’aquest 25è aniversari l’Ajuntament d’Olèrdola ha posat a disposició de qui ho desitgi l’accés a tots els números de la publicació. Digitalitzats i en format pdf, tots els 241 números elaborats fins ara de l’“Olèrdola Informació” es poden trobar a l’apartat dedicat als mitjans d’informació municipals de la web olerdola.cat.

Pots consultar el butlletí d'aquest mes de novembre clicant aquí

Pots escoltar les entrevistes de commemoració dels 25 anys del butlletí municipal, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola:

Josep Mir

Josep Tort

Lucas Ramírez

Número 1 del butlletí. Novembre de 1995

Josep Mir, amb una reproducció del número 1

Josep Tort

Lucas Ramírez

 

Document Actions