Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cablejat de fibra òptica també arribarà a Sant Pere Molanta i a Daltmar

A instàncies de l’Ajuntament, Telefònica inclou les obres d’instal·lació a Sant Pere per abans d’acabar aquest 2015
Aquest estiu el cablejat s'ha completat a Moja i a Sant Miquel
Aquest estiu el cablejat s'ha completat a Moja i a Sant Miquel

dimarts 22 setembre 2015

Després de procedir a fer les obres d’instal·lació del cablejat de fibra òptica als pobles de Moja i de Sant Miquel d’Olèrdola, la companyia Telefònica ha comunicat a l’Ajuntament d’Olèrdola que en els propers mesos també farà arribar la fibra òptica al poble de Sant Pere Molanta i a Daltmar.

En una entrevista al programa Olèrdola Actualitat, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, l’alcalde, Lucas Ramírez, explicava que la companyia només tenia intenció d’instal·lar fibra òptica a Sant Miquel i a Moja i en una part del polígon de Sant Pere Molanta. A instàncies de l’Ajuntament d’Olèrdola, finalment l’empresa va incloure en les seves previsions la instal·lació del cable de fibra també al poble de Sant Pere Molanta. Ramírez explica que va ser gràcies a la pressió de l’Ajuntament que la companyia va ampliar la planificació d’inversions al municipi.(àudio)

En el cas de Daltmar, l’estesa del cablejat es faria aprofitant les obres d’arribada de la fibra òptica a Canyelles. La previsió és que a Daltmar es pugui procedir a instal·lar el cable durant el primer trimestres de l’any 2016. A Sant Pere Molanta, l’empresa preveu que les obres es puguin completar abans de finalitzar aquest 2015. Ramírez indicava que, malgrat ser l’empresa qui gestiona la xarxa, des d’un ajuntament també es pot pressionar per arribar a una solució d’entesa.(àudio)

L’arribada d’internet de gran capacitat és una millora perseguida pels veïns d’Olèrdola des de fa anys i un dels eixos prioritaris d’actuació del govern municipal. L’alcalde d’Olèrdola advertia que els terminis els fixa la companyia i es poden produir endarreriments, però destacava aquesta confirmació d’haver assolit aquesta millora substancial en les possibilitats d’accés a internet de gran capacitat.(àudio)

La instal·lació de la xarxa de cablejat és el primer pas perquè els veïns puguin disposar de fibra òptica. Després cal que l’empresa, a través dels seus agents comercials, procedeixi a oferir el servei i contractar les condicions amb cadascun dels usuaris interessats.

 

 

Document Actions