Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Campus de futbol del Base Olèrdola reuneix a una seixantena d’infants

Destaca la inscripció de 19 nens en la categoria pre-benjamí

dimarts 31 març 2015

Des d’aquest dilluns i fins dijous una seixantena d’infants participen en el Campus de Setmana Santa que organitza el Base Olèrdola. A les instal·lacions municipals dels camps d’Els Pins de Moja, milloren la seva tècnica en futbol i s’ho passen bé aprofitant l’aturada de les classes a l’escola. Els infants es divideixen en quatre categories: mainada, pre-benjamí, benjamí i aleví. El propòsit era el de superar les 40 inscripcions de la passada Setmana Santa i s’han arribat a la seixantena. Joan Milà, coordinador del Base Olèrdola, destacava especialment la gran participació registrada en el grup de pre-benjamins, que compta amb 19 inscrits.(àudio)

En el campus hi ha servei d’acollida, de 9 a 10 del matí. La sessió comença a les 10 i finalitza a la una del migdia. Cada jornada es divideix en una part d’exercicis de tecnificació i una altra part més lúdica.(àudio)

La capacitat d’organitzar un Campus per Setmana Santa i la resposta obtinguda, és un bon indicador de la feina que es fa al Base Olèrdola. El propòsit principal és el de formar i els objectius competitius es deixen per les categories de més edat.(àudio)

Per la inscripció, que dóna dret a participar del Campus els quatre dies, les famílies han hagut de pagar 25 euros per infant. En el cas d’utilitzar  el servei d’acollida, el preu és de 30 euros. Cada inscrit rebrà una samarreta tècnica de record.

Escolta l'entrevista a Joan Milà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions