Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Campus del Judo Olèrdola reuneix a una quarantena d’infants i joves

L’activitat començava dilluns 22 a l’escola Circell de Moja i s’allargarà fins el 31 de juliol

dimarts 30 juny 2015

Des de dilluns de la setmana passada, 22 de juny, i fins el divendres 31 de juliol es realitza a les instal.lacions de l’escola Circell de Moja el Campus d’estiu organitzat pel Judo Olèrdola. El fil conductor de la majoria de les activitats són els esports, no només el judo, tal i com resumeix una de les responsables del Campus, Jordina Esteve.(àudio)

El campus està en funcionament des de les 8 del matí a  dos quarts de 6 de la tarda, de dilluns a divendres. Els infants poden anar a dinar a casa de la una a les 3 o bé fer ús de l’espai del menjador, però caldrà portar el dinar de casa. Aquests dies, l’escola Circell també acull el Casal d’Estiu organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Nicaise Gomis, un dels responsables del Campus del Judo Olèrdola, ens indica que les instal·lacions es comparteixen sense problemes.(àudio)

El Campus el realitzen 37 infants i joves. Gairebé tots el faran les 6 setmanes que s’oferten. Per explicar aquesta bona resposta, un dels reclams més importants és el preu assequible que s’ha fixat. I és que fer tot el Campus té un preu de 175 euros pels socis i 195 pels no socis. El preu per setmana és de 50 i 65 euros, respectivament. El club pot ajustar els preus perquè són una entitat sense ànim de lucre i tot el que recapten es destina pel campus.(àudio)

Dins de la programació del campus s’inclou iniciació al judo o perfeccionament, en funció del nivell dels inscrits. El propòsit principal del campus és oferir una activitat de lleure atractiu aquests dies de vacances d’estiu, però també s’ha establert l’objectiu de difondre el judo entre els infants que no coneguin aquest esport.(àudio)

Les persones interessades en rebre més informació, poden enviar un correu electrònic a l’adreça judo_olerdola.@hotmail.com o bé trucar al telèfon 638 070 622.

Escolta l'entrevista a Jordina Esteve i Nicaise Gomis, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions