Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Campus de Setmana Santa de futbol del Base Olèrdola reuneix a una quarantena d’infants

L’activitat té lloc des d’aquest dilluns i fins dijous, a les instal·lacions municipals d’Els Pins de Moja

dilluns 14 abril 2014

Des d’aquest dilluns i fins dijous una quarantena d’infants participen en un Campus de Setmana Santa de futbol, organitzat pel Base Olèrdola a les instal·lacions municipals d’Els Pins de Moja. Els inscrits corresponen a les categories de mainada, prebenjamí, benjamí i aleví. A més de jugadors del club, també hi ha inscrits infants que són d’altres equips o que no juguen a futbol en clubs federats, tal i com destaca un dels coordinadors del Campus, Joan Rivas. (àudio)Campus2.JPG

Organitzar aquest Campus durant aquests dies d’aturada de l’activitat escolar suposa oferir un servei a les famílies i també contribueix a donar a conèixer més el club, per això els preus d’inscripció fixats han estat molt assequibles.(àudio)

El Campus es realitza fins dijous, en horari de 10 del matí a la una del migdia. El programa té com a centre activitats molt lúdiques que tenen per objectiu ensenyar fonaments del futbol com la passada, el xut o la conducció.(àudio)

Oferir activitats com les del Campus de Setmana Santa està a l’abast de pocs clubs a la comarca i certifica el bon estat del Base Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Joan Rivas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquíCampus3.JPG

Document Actions