Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El campus del Judo Olèrdola viu ja la seva segona setmana d’activitat

Es fa a l’escola Circell de Moja i encara resten obertes les inscripcions per les properes setmanes
Bona part de les activitats es fan al gimnàs de l'escola Circell
Bona part de les activitats es fan al gimnàs de l'escola Circell

dimecres 03 juliol 2013

Des del dimarts de la setmana passada, l’escola Circell de Moja acull el Campus del Judo Olèrdola. Durant la primera setmana d’activitat van ser 25 els infants de 3 a 12 anys que hi van participar. La xifra s’ha incrementat fins els 34 inscrits en aquesta segona setmana. Una de els monitores, Montse Flix, ens oferia una valoració del tot positiva d’aquests primers dies de campus, sobretot perquè els infants s’ho estan passant molt bé. (àudio)

El campus restarà ofert fins el proper divendres 26 de juliol. Les inscripcions encara es poden fer aprofitant que la participació es pot establir per setmanes. (àudio)

Montse Flix recorda que el campus se centra en l’activitat esportiva, no només el judo. Pel club sí que és, d’altra banda, una forma de forma d’apropar el judo a infants que potser no tindrien altra forma de conèixer aquest esport. (àudio)

El campus del judo Olèrdola comença a les 9 del matí, de dilluns a divendres, fixant-se l’hora d’ acollida de 8 a 9. Resta obert fins a les 5 de la tarda. En aquest horari, les persones interessades poden formalitzar la inscripció adreçant-se a l’entrada del gimnàs de l’escola Circell.

Escolta l'entrevista a Montse Flix, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions