Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El canvi d’ubicació condiciona l’exposició de les puntaires d’Olèrdola per la FM de Sant Pere

En la mostra d’enguany han estat menys els veïns que han comprovat el meritori treball de les puntaires
L'exposició es va instal·lar al Centre Cívic Gatzara
L'exposició es va instal·lar al Centre Cívic Gatzara

dilluns 18 agost 2014

Des de divendres i fins diumenge, dins dels actes de la Festa Major de Sant Pere Molanta, es podia veure al Centre Cívic Gatzara l’exposició de treballs de les puntaires d’Olèrdola. Era una mostra on s’hi podien veure variades peces elaborades pel grup de Sant Pere Molanta de l’escola. Hi havia qualitat evident, però han estat pocs els veïns que l’han pogut apreciar. I és que, tal i com apuntava la professora de l’Escola de Puntaires, Enriqueta Mata, en aquesta ocasió no s’ha comptat amb massa afluència de visitants. Per explicar-ho, es considera que ha estat clau el canvi d’ubicació.(àudio)

Entre els treballs hi havien peces originals, com el quadre d’una silueta de dona o un tanga fet amb puntes de coixí. Als veïns que es van desplaçar fins a l’exposició els hi va agradar molt els treballs de les puntaires.(àudio)

L’afició a les puntes de coixí depassa el propi treball d’elaboració de peces artesanals i és també una manera de distreure’s i de compartir una activitat amb altres dones. Per això, tal i com valora Enriqueta  Mata, les puntaires “no compten les hores” que inverteixen en fer una de les seves peces.(àudio)

L’escola de puntaires d’Olèrdola iniciarà el mes d’octubre el curs del seu 20è aniversari. Per la primera setmana d’octubre també han programat una sortida a Andorra, que ja compta amb l’assistència confirmada d’una quarantena de persones.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions