Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El canvi de senyalització a Olèrdola es preveu completar aquest mes de novembre

S’ha canviat la senyalització informativa de tot el municipi i es substituiran les senyals de trànsit deteriorades

dilluns 13 novembre 2017

Aquest mes de novembre es preveu completar l’ambiciós canvi de senyalització que s’està realitzant a Olèrdola. Promogut per l’Ajuntament amb l’ànim d’oferir una senyalització més clara i homogènia que eviti confusions, aquestes darreres setmanes ja s’ha realitzat el canvi de la senyalització informativa. La mesura era del tot “necessària i urgent”, tal i com destacava el cap dels agents municipals, Josep Miquel Escofet.(àudio)Senyals1.JPG

A més de canviar-se tota la senyalització informativa, també s’està procedint a millorar la senyalització horitzontal en punts conflictius del municipi, com al carrer Parellada del polígon del Clot de Moja. Un altre canvi que s’ha realitzat és la substitució als polígons de les plaques amb els noms dels carrers .(àudio)

El projecte de canvi de senyalització inclou tres grans intervencions: el canvi de senyals informatives ja realitzat; la senyalització horitzontal, feta en un 70%;  i la substitució de les senyals de trànsit més malmeses.(àudio)

Fins el moment , l’empresa especialitzada adjudicatària dels treballs ja ha fet la senyalització informativa. Falta el canvi de senyals de trànsit i completar la senyalització horitzontal, tasques que es preveuen completar en les tres properes setmanes.

Escolta l'entrevista a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions