Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Carnaval Infantil de Moja ha reunit aquest dissabte a prop de 300 persones

La proposta va acabar sent un èxit de convocatòria malgrat s’anunciés només amb tres dies de marge
Guerra de confeti i xocolatada per acabar la festa
Guerra de confeti i xocolatada per acabar la festa

dilluns 18 febrer 2013

 

Fer activitats adreçades al públic infantil funciona. Aquesta és l’experiència de la Comissió de Festes de Moja i així es va tornar a posar de manifest aquest dissabte a la tarda durant el Carnaval Infantil que organitzaven al Local Nou. Malgrat haver anunciat l’activitat amb només tres dies de marge, la proposta va acabar sent un èxit de participació. El recompte d’entrades permet ser precís i assegurar que van ser 125 els infants que van gaudir de la Festa. Sumant els acompanyants dels infants, la dada d’assistents puja a prop de 300 persones, tal i com ens explicava un dels integrants de la Comissió de Festes de Moja, Lucas Ramírez. (àudio)

Amb el Carnaval Infantil la Comissió de Festes ha demostrat agilitat. Dimecres es començava a anunciar l’activitat i fins dijous no es va concretar la participació d’un animador, en aquest cas Ramon Caballol. Malgrat que la Festa de Sant Macari està recent encara i els compromisos personals dels integrants de la Comissió han impedit aquests darrers dies major dedicació al Carnaval , es va voler oferir aquesta festa per a que els més petits gaudissin. (àudio)CarnavalInfantil2.JPG

A la Comissió els hi agradaria fer més actes pels infants al poble. També es plantegen poder organitzar activitats per a un públic juvenil per l’estiu, tal i com anuncia Lucas Ramírez. (àudio)

Després d’aquet carnaval infantil, ara la Comissió de Festes ja ha començat a preparar un nou acte per al mes d’abril. Serà un nou “Tapa Jazz”, el segon que es programa a Moja després de l’experiència satisfactòria del mes de novembre.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions