Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer Font-tallada guanya el torneig de futbol sala de Sant Pere Molanta

La 13a edició del "memorial Jordi Petit- David Raventós" s’ha celebrat durant la setmana passada

dimarts 23 juliol 2013

Sota l’organització del Grup de Joves de Sant Pere Molanta, la setmana passada tenia lloc el torneig de futbol sala de Sant Pere Molanta-13a edició del "memorial Jordi Petit-David Raventós". El torneig el disputaven 5 equips ben especials. Com en els darrers anys, eren equips integrats cadascun per veïns d’un mateix carrer. Jordi Gómez, president del Grup de Joves, explica que el torneig va ser força disputat. Al final, preval l’amistat i el bon ambient com també es posava de manifest en el sopar final de divendres.(àudio)

Després d’una etapa fundacional amb equips de carrers de Sant Pere Molanta, es va passar a una etapa amb equips de futbol sala d’arreu de la comarca. Després es va recuperar el format original, que se segueix mantenint amb la voluntat de continuar-lo, com ens indica Jordi Gómez. (àudio)

El campionat el va guanyar el carrer Font-tallada. Segon va ser el carrer Pere Pau i tercer el carrer Manel Crespo. Jordi Gomez resumia que el torneig té el sentit de no oblidar a dos joves que van perdre la vida i formaven part del grup. (àudio)

El Grup de Joves de Sant Pere Moanta, després d’aparcar el torneig, ja està centrat en la preparació de la Festa Major del poble. Organitzen la festa infantil, els torneigs de dards i de tennis taula i l’empalmada. Pel que fa a l’empalmada ja han anunciat que seria conduïda per dj’s, incloent Roger Carandell, Ràdio Flash back.

Escolta l'entrevista a Jordi Gómez, realitzada per Cana 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions