Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvis provisionals de sentits de circulació en carrers de Moja per obres de millora del clavegueram

Les obres s'allargaran des de dimarts i fins el 15 de setembre. El carrer Santa Llúcia és una de les vies afectades
Carrer Santa Llúcia
Carrer Santa Llúcia

dijous 21 agost 2014

A causa d’obres de millora que es faran durant els propers dies en la xarxa de clavegueram a Moja, es variarà temporalment el sentit de circulació en el carrer Santa Llúcia. La mesura es preveu aplicar a partir del proper dimarts, 26 d’agost, fins que acabin els treballs, que s’han de completar abans del 15 de setembre. Joan Forns, regidor de serveis municipals de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que les obres suposaran  canalitzar les aigües pluvials amb un nou sobreeixidor que es construirà al carrer Rafael de Casanova, en el tram situat davant la façana de Caves Hill.(àudio)carrerStaLlciaCasanova.JPG

Les obres s’han planificat fer aquests dies d’estiu, abans de l’inici del curs escolar, per minimitzar la seva afectació. A més de suposar el canvi de sentit de circulació al carrer Santa Llúcia, en el tram comprés entre els carrers Rafael de Casanova i Antoni Gaudí, aquestes obres també comportaran que l’accés al carrer de la Parra quedi tallat venint des del Carrer Rafael de Casanova. Entre Rafael de Casanova i el carrer Antoni Gaudí, el carrer de la Parra serà de doble sentit de circulació.(àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola ha aprofitat l’execució de les obres d’urbanització del sector de la Plana de Moja per a resoldre problemes puntuals que patia la xarxa de clavegueram del poble, concentrats en la canalització d’aigües pluvials. Joan Forns explica que els treballs els assumeix l’Ajuntament, donant continuïtat a una altra intervenció feta en la mateixa direcció, tot  aprofitant el nou col.lector que s’ha fet a la Plana.(àudio)

D’altra banda, Joan Forns indica que les obres d’urbanització de la Plana de Moja segueixen segons el ritme previst. La setmana que ve es completaran les obres a l’aparcament de davant de l’escola. Les feines al subsòl ja estan gairebé enllestides i durant el mes d’octubre es procedirà a anivellar els terrenys amb l’aportació de terres per seguir amb l’urbanització dels carrers.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions