Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament d'Olèrdola organitza un curs d'informàtica al Casal d’Avis de Moja

Es faran 5 sessions els dimarts i els dijous, a partir del 31 de març

divendres 04 març 2016

Amb el propòsit d’acostar les noves tecnologies al conjunt de la població, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza un nou curs d’iniciació a la informàtica adreçat a la gent gran. El curs es farà els dimarts i els dijous i constarà de 5 sessions, a partir del 31 de març i fins el 14 d’abril, en horari de dos quarts de 10 del matí a dos quarts d’una del migdia. Les inscripcions es poden fer fins el 22 de març, al mateix Casal d’Avis de Moja, de 5 a 7 de la tarda.

Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, indica que el curs està limitat a 10 places.(àudio)

A més de fer un apropament pràctic a l’ús de les noves tecnologies i l’accés a Internet, un dels propòsits del curs  és el de difondre les possibilitats que els veïns tenen de relacionar-se amb l’Ajuntament  utilitzant la web municipal .(àudio)

Abans de l’inici d’aquest curs d’informàtica, el Casal d’Avis de Moja acollirà el proper dimecres 9 de març, a les 5 de la tarda, una xerrada dedicada a exposar com funciona el servei de teleassistència. (àudio)

La xerrada es programa gràcies al suport rebut de la Diputació de Barcelona i respon a una de les necessitats plantejades pel mateix col·lectiu de la gent gran del municipi.

Document Actions