Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja acull un curs d’iniciació a la informàtica per a gent gran

Les sessions les organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i es fan durant els divendres d’aquest mes de febrer

dilluns 17 febrer 2014

Els divendres d’aquest mes de febrer s’està fent al Casal d’Avis de Moja un curs d’iniciació a la informàtica adreçat a gent gran, organitzat per l’Ajuntament d’Olèrdola. La desena d’inscrits afronten amb motivació i moltes ganes d’aprendre aquestes sessions, que es realitzen des de dos quarts de 10 del matí a dos quarts d’una del migdia.

Jordi Inglada, mestre del curs, explica que el propòsit és que els participants s’iniciïn en el món de la informàtica. L’aprenentatge és progressiu i adaptat a les característiques de l’alumnat del curs. La primera sessió va dedicar-se al sistema Windows i en el segon dia ja es va iniciar la navegació a Internet, practicant la recerca de fotografies i guardant-les.(àudio)Informtica2.JPG

Inglada posa l’accent en què a la gent gran els hi crida molt l’atenció internet i volen aprofitar aquesta “finestra oberta al món” que tenen al seu abast.(àudio)

Una de les inscrites al curs, Rosa Reig, indica que té un ordinador a casa i li agradaria poder-li treure profit. Per connectar-se a internet s’interessa per informacions de cuina i manualitats.(àudio)

Un altre dels participants en el curs , Joan Josep Rivas, té clar que s’aprèn practicant.(àudio)

Les classes són molt dinàmiques i es van resolent dubtes a mesura que els alumnes els plantegin. A més de destacar internet com a font d’informació i de coneixement, també els alumnes destaquen que és una opció més per a distreure’s.

Escolta les entrevistes relacionades amb el curs, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions