Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja acull un taller de patchwork organitzat per l’Ajuntament d’Olèrdola

Una desena de dones realitzen el taller cada quinze dies, els dijous a la tarda

dilluns 14 abril 2014

Amb la voluntat d’oferir propostes per a que la gent gran es mantingui activa, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’impulsen variades activitats als casals d’avis del municipi. Una de les iniciatives que recentment ha començat és un taller de pacthwork, al Casal d’Avis de Moja. Es fa cada quinze dies des del mes de febrer, els dijous, a partir de les 6 de la tarda. Reuneix a una desena de dones i la inscripció és gratuïta gràcies al suport que ofereix l’Ajuntament. Les participants alternen cada setmana la seva participació en aquest taller amb un altre de manualitats. La Maria Rosa, una de les inscrites, explica que tallers com aquest li van molt bé perquè es distreu. (àudio)

Una altra de les alumnes d’aquest taller de pacthwork és l’Anita. Destaca que li agraden molt les manualitats i afegeix que desitjaria que al poble es fessin més tallers. (àudio)Patchwork2.JPG

La tallerista és Maria Josep Lugo, treballadora de l’Ajuntament d’Olèrdola. En les primeres sessions del taller han elaborat fundes de tisores i un coixí per agulles. Ara estan fent unes estovalles. El patchwork és un treball artesà que consisteix en reutilitzar retalls de diferents robes per a elaborar noves peces. Maria Josep Lugo defineix que és una tècnica que es converteix en art. (àudio)

La vesant social del taller també és un dels aspectes destacats per la tallerista. Per a Maria Josep Lugo, fer aquest taller també suposa un punt de trobada per a les participants. (àudio)

El taller es fa els dijous cada quinze dies a partir de les 6 de la tarda, al Casal d’Avis de Moja i es preveu allargar fins el mes de juny.

Escolta les entrevistes fetes relacionades amb el taller, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions