Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja acull una variada exposició de manualitats per Festa Major

Aquest dijous es programa el concert de jazz amb "Xavi Díaz Quartet”, a les 22:00h al pati de la capella de Sant Cugat

dijous 26 juliol 2018

Des d’aquest dimecres i durant el cap de setmana es pot veure al Casal d’Avis de Moja l’exposició que recull una mostra ben variada dels treballs i manualitats que s’han fet en les activitats del Casal d’Avis d'aquest curs. L’obertura de l’exposició es realitzava aquest dimecres al vespre i comptava amb la presència de les autores dels treballs, les seves monitores i de la regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres.Manualitats1.JPGManualitats3.jpeg

La mostra es podrà veure aquest dijous, divendres i dissabte, en horari de 17h fins a les 19h; i diumenge al migdia en acabar el vermut.

Els actes de la Festa Major de Moja continuen aquest dijous, amb la capta dels Diables i el concert  de jazz, que oferirà al pati de la capella de Sant Cugat “Xavi Díaz Quartet”, a partir de els 22:00h. La formació està liderada per Xavi Díaz, a la guitarra; amb Josep Maria Domènech, piano; Ramón Teixidó, baix; i Isidre Ruiz, bateria. Hi haurà l’acompanyament de cava i embotit durant el concert pels assistents. El donatiu sense tiquet del programa és de 5 euros.

Document Actions