Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja aprova en la seva assemblea anual les festes i excursions previstes per aquest 2019

L’alcalde informa que aquest any s’amplia l’import de les subvencions que es preveuen concedir als casals d’avis
Moment de l'assemblea d'aquest dissabte
Moment de l'assemblea d'aquest dissabte

dilluns 04 febrer 2019

 

L’assemblea anual de socis del Casal d’Avis de Moja, celebrada aquest dissabte a la tarda, ha aprovat la relació de festes i excursions que l’entitat preveu organitzar per aquest 2019. Sense descartar que es pugui incorporar alguna altra proposta al llarg de l’any, el Casal d’Avis torna a actuar amb molta planificació i ja ha fixat en el calendari fins a 12 activitats diferents.

La presidenta del Casal d’Avis, Teresa Miralles, ens oferia una valoració positiva de l’assemblea però no ocultava que li hagués agradat que vingués una major part dels 190 socis que té l’entitat.(àudio)

La primera de les excursions arriba aquest febrer, amb la sortida a Montserrat el dissabte 23. Pel mes de març, se celebrarà la xatonada durant el Dimecres de Cendra, el 6 de març, i la excursió programada serà a Balaguer, amb una cargolada el 30 de març. El diumenge 24 d’abril s’ha programat el dinar d’aniversari del Casal. En la programació fins a tancar l’any no hi falta l’excursió a Sant Carles de la Ràpita, el 22 de juny, o les sortides que es planifiquen a Barcelona el 28 de setembre i a la Vall de Bianya, el 26 d’octubre. En l’àmbit festiu, el casal d’avis de  Moja celebrarà la revetlla de Sant Joan i Sant Pere el dissabte 29 de juny; la castanyada, el 2 de novembre; i farà el dinar a benefici de La Marató el 24 de novembre i el dinar de Nadal, el 15 de desembre.

Algunes de les excursions es mantenen i són molt demanades pels socis, com la de Montserrat; i altres encara estan per definir els seus continguts, com la prevista a Barcelona.(àudio)

L’assemblea també va aprovar la modificació parcial de la Junta Directiva, amb la incorporació com a secretari de Pere Vives. De l’actual equip, l’únic membre que no continua a la Junta és en Fèlix Carbó. Teresa Miralles és la presidenta, Josep Castellví el vicepresident, Rosa Montserrat la tresorera , i com a vocals participen en la Junta Montserrat Creix, Isabel Jiménez, Maria Teresa Hill, Joan Rivas i Josep Peña.

L’assemblea va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Lucas Ramírez, i de la regidora de gent Gran, Arantxa Torres, així com de la dinamitzadora de gent gran al municipi, Imma Ferret. L’alcalde va agrair la tasca que fan les persones de la junta i anunciava que per la convocatòria d’aquest 2019 s’havien ampliat les previsions de subvencions pels casals d’avis. I és que, al marge de la novetat de preveure signar convenis amb entitats que garanteixen la realització de les festes majors del municipi, les bases reguladores per a l’atorgament de subvencions que ha aprovat l’Ajuntament d’Olèrdola també incorporen aquest 2019 com a novetat l’ampliació del sostre de subvenció que pot rebre una entitat de l’àmbit de serveis socials.

Fins l’any passat, aquest límit estava fixat en 3.700 € i ara ha passat a situar-se en els 5.500 €. Les entitats que es podrien veure més beneficiades d’aquesta ampliació de criteris són les tres associacions de gent gran d’Olèrdola, tal i com explicava la regidora Arantxa Torres(àudio)

L’assemblea del Casal d’Avis , com és habitual, va finalitzar amb un berenar per a tots els assistents.

Escolta les entrevistes realitzades a Teresa Miralles i a Arantxa Torres clicant aquí

 

Document Actions