Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja celebra aquest dissabte la seva assemblea anual

L’entitat inicia així les assemblees de socis que aquest trimestre convoquen les associacions de gent gran d'Olèrdola
Imatge d'arxiu d'una assemblea del Casal d'Avis de Moja
Imatge d'arxiu d'una assemblea del Casal d'Avis de Moja

dilluns 27 gener 2014

Aquest primer trimestre de l’any les tres entitats de gent gran d’Olèrdola han convocat la seva assemblea de socis. La primera associació en celebrar-la serà el Casal d’Avis de Moja, aquest dissabte 1 de febre, a dos quarts de 6 de la tarda. Després li tocarà el torn al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, que farà la seva reunió anual de socis el 14 de febrer, a les 6 de la tarda. Finalment, el Casal d’Avis de Sant Miquel no farà la seva assemblea fins el 2 de març, a les 5 de la tarda.

L’ordre del dia de l’assemblea del Casal d’Avis de Moja inclou l’aprovació de l’acta de l’anterior assemblea, celebrada el 26 de gener de 2013. També es preveu aprovar l’estat de comptes, el programa d’excursions i d’activitats pel 2014 i obrir un torn de precs i preguntes. La junta del Casal prega la màxima assistència de socis i ha informat que l’acta de la reunió anterior està a la disposició dels associats. El redactat es pot consultar tots els dimecres, de 5 a 7 de la tarda, a la seu del Casal d’Avis.

Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, confirmava aquesta planificació d’assemblees de les entitats de gent gran d’Olèrdola i destacava que un dels punts importants que es debaten és l’aprovació de les activitats que es faran durant l’any.(àudio).

La celebració d’aquestes assemblees entra dins del bon funcionament de les entitats que organitzen a la gent gran al municipi. Imma Ferret ens indica que es confia que les reunions comptaran amb molta participació d’associats.(àudio)

En acabar l’assemblea, s’oferirà un berenar als socis del Casal d’Avis de Moja. L’entitat, segons recull el seu darrer full informatiu, compta amb 318 associats.

Document Actions