Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja celebra dissabte la seva assemblea anual

A les 18.00h i preveu aprovar el programa d’excursions i d’activitats per aquest 2023. Dissabte 25 de febrer organitzen una excursió a Montserrat
Imatge de l'assemblea de l'any passat
Imatge de l'assemblea de l'any passat

dimecres 01 febrer 2023

Aquest dissabte, a les 6 de la tarda, el Casal d’Avis de Moja celebrarà la seva assemblea anual de socis. L’ordre del dia inclou l’aprovació de l’acta de l’anterior assemblea, l’estat de comptes, el programa d’excursions i activitats previstes, per acabar amb el torn de precs i preguntes. Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis, feia una crida a la participació i anunciava que l’assemblea finalitzarà amb un pica-pica per als assistents.(àudio)

Castellví també anunciava que durant l’assemblea no es preveu formalitzar cap canvi parcial de Junta. L’entitat continuarà sent presidida per Teresa Miralles i es manté la resta d’equip.

Josep Castellví posa l’accent en què un dels punts que preveu aprovar  l’assemblea és la programació de les excursions i activitats, amb el plantejament d’oferir una sortida cada mes. Una de les excursions més esperades és la que es planifica l’1 de juliol a Deltebre.(àudio)

La primera de les sortides és la clàssica excursió a Montserrat. S’ha programat el dissabte 25 de febrer, amb sortida a les 8 del matí. Josep Castellví destaca que en el preu de l’excursió s’inclou esmorzar i dinar.(àudio)

Per inscripcions a l’excursió a Montserrat cal dirigir-se al Casal d’Avis, el dimarts 14 i el dimecres 15 de febrer, en horari de 5 a 7 de la tarda.

Escolta l’entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions