Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja celebra diumenge amb un dinar de gemanor el seu 23è aniversari

L’acte reunirà a 65 associats de l’entitat i comptarà amb música en viu

dijous 10 març 2016

Dinar i música en viu. Aquesta és la recepta lúdica que aplica el Casal d’Avis de Moja per a commemorar el seu 23è aniversari. La celebració tindrà lloc aquest diumenge, 13 de març, a partir de les 2 del migdia i comptarà amb la participació de 65 persones inscrites al dinar, tal i com confirmava el vicepresident del Casal d’Avis de Moja, Josep Castellví. La novetat en aquesta ocasió és que es comptarà amb música en viu que amenitzarà el dinar i permetrà ballar en acabar l’àpat.(àudio)

Per capacitat d’espai i oferir un servei acurat, les places eren limitades i només es podien fer les inscripcions aquest dilluns i dimarts.(àudio)

El Casal d’Avis de Moja arriba al seu 23è aniversari en molt bon estat de forma. A l’hora de fer balanç del funcionament de l’entitat, l’actual junta destaca la resposta que obtenen en les excursions i el fet que cada tarda tenen socis que utilitzen les instal·lacions del Casal per a passar una estona agradable.(àudio)

El dinar d’aniversari d’aquest diumenge comptarà amb l’assistència de l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez; i de la regidora de gent gran, Arantxa Torres.

Document Actions