Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja celebra el seu 25è aniversari homenatjant els socis de més edat

L’acte també va incloure la descoberta d’una placa commemorativa instal·lada en la façana del Casal

dilluns 16 abril 2018

El Casal d’Avis de Moja ha celebrat aquest diumenge els seus primers 25 anys de trajectòria. Abans de començar el dinar d’aniversari, l’actual presidenta de l’entitat, Teresa Miralles; i els expresidents Jaume Milà i Maria Forné, van descobrir a la façana del local una placa commemorativa acompanyats per l’alcalde, Lucas Ramírez, i per la regidora de gent gran, Arantxa Torres.AniversariAvis2.JPGAniversariAvis3.JPG

L’alcalde felicitava al Casal per aquest aniversari i li agraïa a l’entitat la feina que fa per afavorir que la gent gran tingui activitat. (àudio)

L’alcalde va refermar que des de l’Ajuntament d’Olèrdola se seguiria oferint recolzament als Casals d’Avis del municipi per la seva important funció.(àudio)

Durant el dinar de germanor, la presidenta del Casal d’Avis, Teresa Miralles, va recordar la Junta que va constituir l’entitat, el 5 de març de 1993. El primer president va ser Josep Font, ja traspassat, i l’acompanyaven en aquella Junta fundacional Antoni Girona, Jaume Rovira, Jaume Ràfols, Ventura Bolaños i Josep Torres.

Durant el dinar també es va homenatjar els 13 socis i sòcies de l’entitat que tenen més de 90 anys. Són Enriqueta Bertran, Natàlia Curto, Pepita Forné, Maria Hill, Josep Inglada, Joan Mitjans, Teresa Prats, Maria Puig, Aurèlia Rafecas, Montserrat Sendra, Montserrat Tarragó, Joan Tort i Francisca Vila. Teresa Miralles destacava que calia ser agraïts amb les persones que van començar el Casal i també subratllava la importància d’homenatjar als socis de més edat del Casal, coincidint amb el 25è aniversari.(àudio)

El Casal d’Avis arriba a aquests 25 anys amb un molt bon estat de forma. La junta és molt dinàmica i es programen propostes de manera continuada.(àudio)

El dinar d’aquest diumenge va incloure ball en directe i els socis que ho desitjaven van poder gaudir, amb entrada lliure, de l’obra de teatre “Aquí no paga ni Déu”, de Dario Fo, que representava al Local Nou de Moja el grup Pirandó 84 en un acte organitzat per l’Ateneu Mogenc.

Escolta les entrevistes a Lucas Ramírez i Teresa Miralles, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions