Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja celebrarà diumenge 30 de març el seu 21è aniversari

Convoquen un dinar pels socis, a partir de les 14.00h, a la mateixa seu del Casal

dimarts 18 març 2014

El Casal d’Avis de Moja organitza un dinar de germanor entre els seus socis per a celebrar el 21è aniversari de l’entitat. Serà el proper diumenge 30 de març, a les 2 del migdia, a la seu del Casal d’Avis. Al preu de 12 euros, el menú inclou amanida, paella mixta, macedònia, aigua, vi, cava i “gotes”.

Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis, ens destaca que l’àpat s’organitza per a reunir als socis i compartir la celebració dels 21 anys d’existència del Casal d’Avis.(àudio)

Les inscripcions estan obertes aquesta setmana, fins dimecres, en horari de 5 a 7 de la tarda. L’assistència es preveu que se situï per sota de la de l’any passat, quan per celebrar el 20è aniversari es van reunir 110 socis. Llavors la inscripció era gratuïta. Aquest any s’ha de pagar un preu molt ajustat gràcies al suport de l’Ajuntament.(àudio)

Repetint la positiva experiència de l’any passat, en aquest 21è aniversari també hi haurà el sorteig d’un pernil. Josep Castellví ens afegia que, per organització del Casal, es va canviar la data plantejada inicialment per celebrar l’aniversari i al final s’ha traslladat al diumenge 30 de març.(àudio)

Per a fer possible la celebració del dinar d’aniversari, el Casal d’Avis ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cavas Hill, Cafè Flor de Yateras i el Celler Cooperatiu de Moja.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions