Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja celebrarà el seu 31è aniversari el dissabte 23 de març

El dinar d’aniversari torna a fer-se al mateix local del Casal. Inscripcions els dies 12 i 13, de 17 a 19h, amb places limitades

divendres 08 març 2024

 

El Casal d’Avis de Moja prepara la celebració del seu 31è aniversari. Serà el proper dissabte 23 de març, a les 2 del migdia, amb un dinar que es farà a la mateixa seu de l’entitat, a la plaça de l’Església. Recuperar el local del Casal com a espai de celebració del dinar és la gran novetat d’aquest aniversari, tal i com recorda el vicepresident de l’entitat, Josep Castellví.(àudio)

Per l’aforament del local, les places estan limitades a 80 persones. Les inscripcions es podran fer el dimarts 12 i el dimecres 13 de març, en horari de 5 a 7 de la tarda. Pels socis el dinar té un preu de 25 euros i pels no socis de 30.(àudio)

Després de la positiva experiència de l’excursió a Montserrat, que va comptar amb 53 persones, el Casal d’Avis recorda que està preparant els detalls de les properes sortides. El dissabte 27 d’abril s’anirà al Solsonès; el dissabte 25 de maig a La Garrotxa i Pla de l’Estany; i el 6 de juliol el Ripollès.

Escolta l’entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Document Actions