Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja enllesteix la programació del darrer trimestre de 2013

Una excursió de tres dies a Conca, de l’11 al 13 d’octubre, és una de les activitats destacades

dijous 01 agost 2013

Iniciem el mes d’agost, un període d’aturada de l’activitat pública per a moltes entitats. Però també aquestes setmanes d’estiu són moments que es dediquen a tancar la planificació de propostes que s’impulsaran en les properes setmanes. Aquest bé pot ser el cas del Casal d’Avis de Moja, que aquests dies està demostrant una gran eficiència comunicativa i ja ha distribuït fulls informatius anunciant detalls d’activitats programades pel proper trimestre.

En l’àmbit de les excursions, la primera que organitzen s’ha fixat pel 28 de setembre, a Castelldefels. Per 38 euros, inclou la visita guiada al castell de la localitat i una mariscada excepcional, segons indicava el vicepresident del Casal d’Avis de Moja, Josep Castellví. (àudio)

Però si hem de destacar una activitat de les previstes per la tardor, ens hem de centrar en una excursió de tres dies programada a Conca, de l’11 al 13 d’octubre. Josep Castellví resumia que es visitarà la vila medieval d’Albarracín, les pintures rupestres, l’anomenada Ciutat Encantada i les famoses “Casas colgantes”.(àudio)

El preu per persona per a aquesta excursió de tres dies és de 270 euros. Tant per aquesta sortida com per la programada a Castelldefels, caldrà inscriure’s dels 16 al 18 de setembre, de 5 a 7 de la tarda, a la mateixa seu del Casal d’Avis. La sortida és oberta a tothom, siguin o no socis del Casal.

Per aquelles persones que el mes d’octubre vulguin fer una excursió , però opten per fer-la d’un sol dia, el Casal d’Avis també ha preparat una sortida a Tarragona el 26 d’octubre. El programa inclou la visita al Museu d’Arqueologia i al Parc Samà.(àudio)

La Junta del Casal d’Avis també anuncia que la Festa de la Castanyada serà el dissabte 2 de novembre. El dinar de germanor a benefici de la Marató de TV3 tindrà lloc el 17 de novembre i pel 30 de novembre s’ha fixat una excursió a Terrassa.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions