Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja ha celebrat aquest diumenge el dinar a benefici de la Marató de TV3

La recaptació de prop de 1.700 euros els consolida com un dels casals d’avis del país que més diners aporten
El Casal d'Avis programa durant l'any diferents dinars
El Casal d'Avis programa durant l'any diferents dinars

dimecres 24 octubre 2012

Diumenge al migdia, 62 persones participaven al Casal d’Avis de Moja en la quarta edició del dinar solidari a benefici de la Marató de TV3. Van ser 13 persones menys que les que van participar-hi l’any passat però això no es notarà sensiblement en la xifra final de diners que es pugui recaptar des del Casal d’Avis de Moja, donat que són forces les persones que no van poder participar del dinar però fan igualment la seva contribució solidària. Així, si l’any passat es va arribar a superar els 1.800 euros, ara s’estima que ja s’apropen als 1.700, segons explicava el president del Casal d’Avis de Moja, Jaume Milà.(àudio)

Els registres de recaptació que està obtenint els darrers anys el Casal d’Avis de Moja reben les felicitacions dels responsables de la Marató. Jaume Milà ens explicava que inclús, en alguna ocasió des de la Marató de TV3 s’havia trucat per comprovar si era certa la dada perquè no és freqüent al país que un casal d’avis pugui contribuir amb unes xifres d’aquest nivell.(àudio)

El dinar solidari tenia un preu de 20 euros, 10 dels quals anaven directament a la Marató.  A  amés, també s’han pogut recollir més d’una cinquantena d’aportacions directes, la qual cosa fa que la xifra se situï al voltant dels 1.700 euros, a falta encara de tancar-se el balanç definitiu. (àudio)

Aquesta quatre darrers anys el Casal d’Avis està organitzant un dinar solidari, però l’entitat s’ha vinculat a la Marató, gairebé des dels seus inicis, oferint una xerrada que difon la causa a la que cada any es dedica. Aquest any la xerrada estava convocada pel proper dimecres 14 de novembre, però a causa de la vaga general ha quedat posposada per a una altra data, que serà comunicada quan es confirmi.

Document Actions