Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja ha celebrat el seu 20è aniversari confirmant la seva vitalitat

Més d’un centenar de persones compartien aquest diumenge el dinar gratuït que s’oferia als associats

dilluns 18 març 2013

 

El bon ambient ha presidit aquest diumenge al migdia la celebració del 20è aniversari del Casal d’Avis de Moja. L’actual junta de l’entitat va decidir oferir un dinar gratuït pels associats per tal de donar major lluïment a la commemoració. L’espai del Casal d’Avis limitava a cent el nombre d’assistens i aquesta va ser la xifra de persones que van compartir l’àpat.  El dinar va estar servit per “La Cassoleta de Sant Jaume” i va incloure el sorteig d’un pernil i el posterior ball amb música en viu.aniversariAvis2.JPG

La presidenta del Casal d’Avis de Moja, Teresa Miralles, indicava que tenien moltes ganes de celebrar el 20è aniversari. En disposar de recursos, van optar per oferir aquest dinar gratuït pels socis. (àudio)

La dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Imma Ferret, indicava que el de Moja és un casal molt consolidat que compta amb un gran nivell d’activitats.(àudio)

En el dinar també hi van ser presents Maria Forné i Jaume Milà, els dos expresidents de l’entitat que resten vius. Maria Forné va prendre el relleu de Josep Font, el primer president de l’entitat. Per a ella , participar de l’aniversari ha estat molt emocionant i lloava la tasca de l’actual junta.(àudio)

Jaume Milà també valorava que havia estat un encert que la nova junta organitzés aquest dinar gratuït per celebrar els primers vint anys d’existència del casal.(àudio)

La regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, també posava l’accent en què el Casal era una entitat molt activa. Des de l’Ajuntament s’ha refermat el compromís de seguir ajudant al casal oferint suport tècnic, logístic i econòmic segons les possibilitats.(àudio)

Després d’haver celebrat aquest 20è aniversari, el Casal d’Avis de Moja organitza pel proper 23 de març una excursió a Cardona. Després preparen una excursió excepcional, incloent tres nits d’hotel. I és que del 27 d’abril a l’1 de maig organitzen una sortida a Madrid. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden adreçar-se al Casal d’Avis de Moja, a la plaça de l’Església, les tardes en horari de 5 a 7.

Escolta l'entrevista a Teresa Miralles i Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta les entervistes a Maria Forné, Jaume Milà i Arantxa Torres, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions