Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja ha celebrat la xatonada i ja prepara una festa pel seu 20è aniversari

Una setantena de persones es reunien aquest dimecres al vespre per participar en la xatonada
Un moment de la xatonada d'aquest dimecres
Un moment de la xatonada d'aquest dimecres

dijous 14 febrer 2013

Una setantena de socis del Casal d’Avis de Moja han participat aquest dimecres al vespre en una xatonada organitzada en motiu del Dimecres de Cendra. Es tractava de la primera activitat pública promoguda per la nova junta del Casal d’Avis. La renovació al capdavant de l’entitat ja s’ha notat des d’aquesta primera proposta. I és que la tradicional sardinada que es feia fins l’any passat ha donat pas a la novetat de fer una xatonada.xatonada2.JPG

La Junta va estar atenta a que el canvi  tingués una resposta positiva i així va ser segons les valoracions que es van recollir. La mateixa presidenta del Casal d’Avis de Moja, Teresa Miralles, indica que els assistents expressaven que estaven contents.(àudio)

L’acte també va tenir algun toc visible d’ambientació de carnaval, amb els membres de la Junta i algun soci lluint barrets i guarniments al cap. Volia ser una manera de fer l’acte més alegre, segons explicava la mateixa Teresa Miralles.(àudio)

Després d’aquesta xatonada, ara el Casal d’Avis de Moja marxarà d’excursió el proper 23 de febrer a Montserrat. Però bona part dels esforços ja els estan dedicant a preparar la celebració del 20è aniversari del Casal d’Avis. Teresa Miralles explicava que de moment volen mantenir el contingut de la celebració com a sorpresa i només avança que serà un diumenge de març i hi haurà dinar.(àudio)

Teresa Miralles destacava que la nova junta ha agafat amb moltes ganes de treballar  i il·lusió aquesta nova etapa al capdavant del Casal d’Avis de Moja.

Escolta l'entrevista a Teresa Miralles, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions