Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja organitza un viatge a Madrid, del 27 d’abril a l’1 de maig

Les inscripcions es poden fer de dilluns a dimecres de la setmana que ve, en horari de 5 a 7 de la tarda
Les inscripcions es fan al Casal d'Avis, de dilluns a dimecres
Les inscripcions es fan al Casal d'Avis, de dilluns a dimecres

dijous 04 abril 2013

Organitzar excursions és una de les activitats periòdiques que programa el Casal d’Avis de Moja. Cada mes en preparen una de diferent, d’un dia de durada. El que ja no és tan freqüent és que la sortida inclogui quatre nits d’hotel i fins a cinc dies per a visitar llocs d’interès. Aquest és el cas de la sortida que el Casal d’Avis ha organitzat a Madrid del 27 d’abril a l’1 de maig. L’any passat el Casal ja va programar una sortida d’aquestes característiques, amb més d'una nit d'hotel. Davant l’èxit recollit, la nova Junta s’ha decidit a programar-ne aquesta que es fa a Madrid, tal i com explica el vicepresident del Casal d’Avis de Moja, Josep Castellví.(àudio)

El viatge inclou visites a Alcalà de Henares, el Palau Reial de Madrid, El Escorial, Àvila, Toledo i el Museu del Prado. El preu és de 470 euros, incloent l’allotjament en un hotel de quatre estrelles del centre de Madrid, així com les entrades als llocs que es visiten i els àpats. Josep Castellví destaca que s’han ajustat al màxim en el preu.(àudio)

Les inscripcions es poden fer des de dilluns a dimecres de la setmana que ve, al Casal d’Avis de Moja, en horari de 5 a 7 de la tarda. Durant el mes d’octubre, el Casal d’Avis també planifica fer una altra sortida de més d’un dia, en aquest cas a Cuenca.

Escolta l'entrevista a Josep Castelleví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions