Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja organitza una revetlla de Sant Joan i Sant Pere

Hi haurà berenar i ball pels socis i les inscripcions es poden fer del 10 al 12 de juny

dimecres 22 maig 2013

El mes de juny estarà ben farcit d’activitats vinculades amb el Casal d’Avis de Moja. Són els amfitrions de la Mostra Activa, la mostra de treballs dels casals d’avis de la comarca de l’Alt Penedès, i això centrarà bona part dels seus esforços. Però també generen altres activitats. Una de ben assenyalada serà la celebració conjunta el proper dissabte 22 de juny de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere, a la mateixa seu del Casal d'Avis.

El vicepresident del Casal d’Avis, Josep Castellví, confirmava que s’ha organitzat un berenar a partir de les 7, pels socis. Com a novetat també inclourà un ball amb música en directe per donar més ambient de revetlla .(àudio)

Les inscripcions es poden fer del 10 al 12 de juny, a la seu del Casal d’Avis, en horari de 5 a 7 de la tarda. El preu és de 15 euros i inclou un menú ben variat.(àudio)

El Casal d’Avis també ha ofert un balanç satisfactori de l’excursió que van organitzar a Madrid aprofitant el pont del l’1 de maig. Malgrat el temps, fan una valoració molt positiva pel programa de les excursions si per la qualitat de l’hotel.(àudio)

El Casal d’Avis no programarà cap excursió els mesos de juny, juliol, agost i setembre i n’oferirà una de més d’un dia a Conca durant l’octubre. En l’excursió d’aquest mes de maig es desplacen aquest dissabte fins a Andorra, per visitar la casa Plandolic d’Ordino. La sortida serà des de la plaça de l’església de Moja a les 7 del matí i no pas a les 8, com inicialment s’havia anunciat en el full informatiu mensual que edita el Casal.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions