Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja prepara el dinar de germanor de Nadal

El dinar s'ha programat per diumenge 16 de desembre i les inscripcions es poden fer del 3 al 5
Després del dinar, el Casal farà la seva assemblea anual el gener
Després del dinar, el Casal farà la seva assemblea anual el gener

dijous 29 novembre 2012

 

Una de les activitats ja clàssiques del Nadal a Olèrdola és el dinar de germanor que s’organitza des del Casal d’Avis de Moja. Enguany s’ha programat pel proper diumenge 16 de desembre i les inscripcions per participar-hi es podran fer la setmana que ve, de dilluns a dimecres al mateix Casal d’Avis, en horari de 5 a 7 de la tarda.

El president del Casal d’Avis de Moja,Jaume Milà, explica que abans del dinar hi haurà la missa en record als socis difunts. Pel que fa al dinar, té un preu de 25 euros per persona i es podrà triar entre canelons d’ànec o pinya farcida de marisc, de primera plat, per passar a l’ànec del Penedès, de segon. També hi haurà música per a qui vulgui ballar. (àudio)

La previsió és la de poder comptar amb l’assistència d’un centenar de persones, per bé que Milà reconeixia que en els darrers anys la xifra de socis presents en el dinar va disminuint. (àudio)

Aquesta festa i dinar de germanor serà la darrera activitat pública que fa el Casal d’Avis de Moja aquest 2012 i es preveu que també sigui la darrera activitat que assumeixin quatre dels actuals membres de la Junta de l’entitat: Pere Jordi Tort, Domingo Acedo, Manolo Bolaños, i el mateix Jaume Milà, que ja han anunciat la seva intenció de deixar aquestes responsabilitats durant l’assemblea de socis que s’ha de fer el mes de gener. (àudio)

Abans de fer aquest relleu de junta, tocarà gaudir del dinar de germanor. Recordem que les reserves es podran fer del 3 al 5 de desembre i no s’acceptaran inscripcions fora d’aquests dies.

Escolta l'entrevista a Jaume Milà, clicant aquí

Document Actions