Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja prepara l’inici presencial de l’activitat de gimnàstica per a gent gran

Els dilluns i dimecres a partir del 14 d'octubre, al Local Nou . Les inscripcions es poden fer dimecres 7
El local del Casal d'Avis es manté tancat al públic i l'activitat es trasllada al Local Nou
El local del Casal d'Avis es manté tancat al públic i l'activitat es trasllada al Local Nou

divendres 02 octubre 2020

El Casal d’Avis de Moja està preparant l’inici presencial de la gimnàstica per a gent gran aquest curs. La situació sanitària obliga a introduir canvis en l’activitat i per això la gimnàstica no es farà al local del Casal d’Avis, que continua tancat al públic, sinó al Local Nou. El propòsit és començar les sessions el proper 14 d’octubre, mantenint els dies d’activitat i els horaris: dilluns i dimecres, d’11.00 a 12.00h.

Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis de Moja, explica que des de l’entitat hi ha la voluntat d’oferir activitats a la gent gran.(àudio)

Per garantir que existeix un mínim de participació en l’activitat, cal inscriure’s el proper dimecres 7 d’octubre, d’11 a 12, al mateix Local Nou. (àudio)

Josep Castellví assenyala que, de moment, no hi ha perspectives de que el local del Casal d’Avis obri de manera immediata.(àudio)

El preu s’ha reduït i caldrà pagar 20 euros per trimestre, a més dels 10 euros anuals per l’assegurança obligatòria. L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions