Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja prepara una excursió de 5 dies a Andalusia del 10 al 15 de juny

Ja es comencen a fer reserves i les inscripcions caldrà confirmar-les el 12 i 13 d’abril
Imatge d'arxiu d'una assemblea del Casal d'Avis
Imatge d'arxiu d'una assemblea del Casal d'Avis

dilluns 04 abril 2016

Cada any el Casal d’Avis de Moja organitza una excursió llarga de més d’un dia de durada que inclou un intens programa de visites a llocs d’interès. Després de desplaçar-se a Cantàbria l’any passat i l’anterior a Galícia, aquest any preparen una excursió de 5 nits a Andalusia, del 10 al 15 de juny. Les reserves ja es poden fer aquest mes d’abril al Casal d’Avis i caldrà confirmar la inscripció els dies 12 o 13 d’abril . Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis,explicava que el primer dia es visita Còrdova i la resta de dies de la sortida les vistes programades tenen com a punt de partida Sevilla. El desplaçament d’anada és en autocar i la tornada es fa en AVE. (àudio)

En un altre ordre del coses, la Junta del Casal d’Avis ha informat que ha actualitzat el llistat de socis i això permet confirmar que ara són 193 les persones associades a l’entitat.(àudio)

Des del Casal d’Avis es vol expressar públicament l’agraïment a l’Ajuntament d’Olèrdola pel suport que mostra al Casal .(àudio)

El Casal d’Avis de Moja obre les seves instal·lacions a la plaça de l’Església les tardes de tots els dies de la setmana. Els dimecres, de 5 a7 de la tarda , hi ha permanències de la Junta i els socis poden consultar-hi qualsevol dubte.

Document Actions