Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja prepara una sortida a Anglesola i anuncia que farà el tradicional Dinar de Nadal

El dinar de Nadal es programa pel 19 de desembre en un lloc “sorpresa”
Josep Castellví, vicepresident del Casal d'Avis de Moja
Josep Castellví, vicepresident del Casal d'Avis de Moja

divendres 22 octubre 2021

El Casal d’Avis de Moja segueix la seva activitat d’organitzar sortides. L’excursió més immediata que promouen és a Anglesola, el proper dissabte 6 de novembre, per anar a fer un cargolada. Se sortirà a les 8 del matí i, després d’esmorzar, es podrà visitar el poble de Penelles, conegut pels murals que decoren les seves parets. El vicepresident del Casal d’Avis, Josep Castellví, ens explica que la cargolada és una de les sortides esperades pels habituals de les excursions del Casal d’Avis.(àudio)

El preu per persona és de 45 euros i inclou esmorzar i dinar, així com la visita guiada a Penelles. Les inscripcions es poden fer el dimarts i dimecres de la setmana que ve, 26 i 27 d’octubre, al Casal d’Avis, de 5 a 7 de la tarda.

Josep Castellví també ha desvetllat que aquest 2021 hi haurà el tradicional Dinar de Nadal. Es farà el diumenge 19 de desembre i es farà en un lloc “sorpresa”. Els participants no sabran on dinaran fins que hi arribin en autocar el mateix dia. Josep Castellví només ha indicat que seria fora del municipi però no molt lluny.(àudio)

El preu per persona és de 40 euros. Per família es lliurarà en arribar a Moja una maleta de vi i cava.(àudio)

Les inscripcions per participar al dinar s’hauran de fer els dies 29 i 30 de novembre, al Casal d’Avis de 5 a 7 de la tarda.

Escolta l’entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions