Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja prepara una xatonada pel Dimecres de Cendra

Les inscripcions es poden fer a la mateixa seu del Casal d’Avis, el dimarts i dimecres de la setmana que ve, en horari de 5 a 7 de la tarda

dimarts 11 febrer 2020

 

La Xatonada és una de les activitats del primer trimestre de l’any més arrelades de les que organitza el Casal d’Avis de Moja. S’ha programat pel proper 26 de febrer, a les 7 de la tarda, i el preu per persona és de 15 euros. Des de la Junta del  Casal l’activitat també es concep com una celebració de Carnaval, amb ambientació festiva i algun toc de disfresses.

Les inscripcions es poden fer a la mateixa seu del Casal d’Avis, el dimarts i dimecres de la setmana que ve, en horari de 5 a 7 de la tarda. Durant aquests dos dies també es podrà formalitzar la inscripció per a poder assistir a l’excursió que organitza el Casal d’Avis a Montferri, el proper dissabte 29 de febrer, incloent esmorzar, dinar i visites al santuari de la Mare de Déu de Montserrat i al Museu del Carro de Valls. Si s’opta per fer la inscripció a les dues activitats, xatonada i excursió, el preu conjunt és de 50 euros. Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis, animava a tothom a participar de les dues propostes.(àudio)

Habitualment la primera de les excursions de l’any es feia a Montserrat. Aquest 2020 s’ha optat per canviar el contingut de la primera sortida i es comença amb aquesta excursió a Montferri, amb una oferta atractiva perquè inclou esmorzar, dinar i dues visites.(àudio)

L’hora de sortida a Montferri serà a les 8 del matí del proper dissabte 29 de febrer.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions