Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja recapta prop de 1.300 € per La Marató de TV3

Diumenge tenia lloc l’animat dinar solidari, amb l’assistència una seixantena de socis de l’entitat

dimarts 15 novembre 2016

A falta tancar el recompte definitiu, s’estima que el Casal d’Avis de Moja ha recaptat prop de 1.300€ per a La Marató de Tv3. L’activitat principal que ha organitzat l’entitat per  a canalitzar aquesta solidaritat, com és habitual, ha estat el dinar a favor de La Marató, que tenia lloc aquest diumenge a la seu del Casal d’Avis amb l’assistència d’una seixantena d’associats. La presidenta del Casal d’Avis de Moja, Teresa Miralles, destacava que socis que no poden assistir al dinar també fan la seva contribució a La Marató. (àudio)

La meitat dels 25 euros de cost del dinar va directament per La Marató. Sumant les assistències al dinar i les contribucions de persones que no han anat a l’àpat, són un centenar els socis que s’impliquen a favor de La Marató fent aportacions econòmiques. Teresa Miralles ens assenyalava que es dóna el cas que els socis més recents, acabats de jubilar, no s’engresquen a participar en els dinars però sí en altres activitats com la gimnàstica, algunes excursions o xerrades.(àudio)DinarMAratMOja2.JPG

Entre els assistents al dinar hi havia la regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, que destacava que les juntes dels casals d’avis es mostren satisfetes pel suport que reben de l’Ajuntament i expressen el desig de que es continuï en aquesta línia.(àudio)

Torres també posa l’accent en què les activitats englobades dins de La Marató convocades a Olèrdola posen de relleu el caràcter solidari del municipi.(àudio)

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, també assistia a aquest dinar solidari. A més de subratllar aquest impuls altruista  de les entitats del municipi , també feia notar que les activitats comptaven amb molt bona resposta dels veïns.(àudio)

L’alcalde també assenyala que amb activitats com els dinars periòdics que programen al Casal d’Avis,  l’entitat fomenta la relació entre la gent gran i contribueix a que els veïns puguin gaudir d’un envelliment actiu. (àudio)

El dinar va estar presidint per una gran ambient de germanor i, en acabar, va comptar amb música en directe gràcies a l’aportació la sòcia Rosa Olivé.

Escolta les entrevistes a Teresa Miralles, Arantxa Torres i Lucas Ramírez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions