Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal d’Avis de Moja recorda a CiU que és una entitat “apolítica”

La Junta va aprovar per unanimitat que CiU no repartís roses al Casal d’Avis per Sant Jordi

dijous 24 octubre 2013

La Junta del Casal d’Avis de Moja no ha volgut passar per alt unes recents manifestacions del grup municipal de CiU d’Olèrdola. En un comunicat, CiU considerava que una decisió de la Junta del Casal d’Avis era una mostra de la manera de fer política d’ApO, la formació que governa l’Ajuntament d’Olèrdola. En concret, es referien a la decisió de la Junta de comunicar a CiU que deixés de repartir roses al Casal d’Avis per Sant Jordi. En el comunicat de CiU, es recorda que la presidenta del Casal d’Avis, Teresa Miralles, és la mare de l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort.

El vicepresident del Casal d’Avis,Josep Castellví, recordava que el Casal d’Avis reparteix roses a les sòcies vídues, solteres i separades. Castellví destaca que el casal és “apolític” i convidava a CiU a repartir roses entre els seus simpatitzants, però deixant al marge el Casal d’Avis. (àudio)

La Junta del Casal indica que la decisió té el sentit de preservar la independència del Casal com a entitat oberta a tothom, sigui quina sigui la seva opció política. La decisió la van acordar per unanimitat els 9 membres de la Junta del Casal. (àudio)

La Junta del Casal d’Avis vol garantir que el Casal sigui una entitat oberta a tothom, on ningú se senti incòmode. (àudio)

Castellví, que ha actuat com a portaveu de la Junta, ha lamentat el comportament que en aquest cas ha tingut CiU.

Document Actions